Tippa på fotboll med Bet365

Bet365 är ett spelbolag känt för sin fokus på fotboll. Huvudkontoret ligger i fotbollens hemland, England, i den fotbollstokiga staden Stoke. Som ett av Europas största spelbolag satsar Bet365 givetvis stenhårt på fotbolls-EM. Det är omöjligt att säga vilket av spelbolagen som har flest odds på sommarens stora begivenhet men det är inte otänkbart att det är just Bet365. Bet365 erbjuder också spel om pengar inom poker, casino och bingo som sig bör för ett av världens största spelbolag.

Om du vill tippa fotbolls-EM med Bet365 har du alltså mängder av alternativ. Vi kan dela in spelalternativen i tre områden. För det första kan du tippa på hur det kommer att gå för respektive lag i turneringen. Om du tror att Sverige går åtminstone till semifinal kan du sätta några slantar på det. Tror du att Grekland kommer att släppa in minst antal mål av alla deltagande lag har du givetvis möjligheten att hitta smakfulla odds för det. Du hittar naturligtvis även odds för vilket lag som kommer att stå som slutsegrare i turneringen. Fram till det att fotbolls-EM startar kommer Spanien vara favoriter, strax före Tyskland, men oddsen kan skifta mycket snabbt.

För det andra erbjuder Bet365 en mängd odds på hur det kommer att gå för enskilda spelare. Kommer Zlatan toppa skytteligan efter EM? Hur många mål kommer Cristiano Ronaldo göra? Finns det en chans att Peter Cech håller nollan? Alternativen för Bet365 och spel på bland annat sport är i princip obegränsade.

För det tredje har du självklart möjligheten att spela på odds för varje enskild match. I tillägg till det vanliga 1X2-spelet (matchspel) kan du sätta dina slantar på halvtidsresultat, slutresultat, handikappspel, hur många mål det blir totalt i matchen samt mycket mer.

En stor fördel med att välja Bet365 före andra spelbolag när du vill tippa fotbolls-EM är att du är garanterad pengarna tillbaka om du har spelat på till exempel första målgörare eller korrekt slutresultat och matchen skulle sluta mållöst. Se också till att dra nytta av de fina insättningsbonusarna som Bet365 erbjuder under fotbolls-EM.